Modetekenen voor jongeren

Maak kennis met Modetekenen/ Modeontwerpen. Overweeg jij om later Modeontwerper te worden? Dan is dit een leuke cursus om te beginnen!

Tijdens deze cursus middag, tekenen en ontwerpen we een eigen idee aan de hand van een actueel modethema. Hier ligt ook de uitdaging. Wat is jouw interpretatie van dit thema? Je krijgt de kans een uniek en origineel werkstuk te maken waarin je duidelijk jouw smaak en stijl weergeeft. Stoer, lief, vrouwelijk, grappig of extravagant.

Ook de minder vaardige tekenaar kan tijdens deze cursus goed uit de verf komen! We maken gebruik van verschillende basisfiguren en werken stap voor stap van schets naar een kleurig eindresultaat. Daarvoor worden diverse materialen (krijt, stift, plakkaatverf) en collagetechnieken (knip- en plakwerk) toegepast. 
Er zullen genoeg voorbeelden, materialen en tijdschriften voor handen zijn om je te inspireren.

Leeftijd: ± 9 tot 18 jaar

Cursus datum:
datum volgt
van 13.00 uur tot 16.00 uur.


Kosten: € 49,- inclusief materialen

De cursus gaat door bij 10 aanmeldingen

Wil je van je eigen ontwerp een écht kledingstuk maken dan kan je ook de Fashion naailessen of naailessen voor jongeren volgen. Wij helpen je heel graag met het uitwerken van je modetekening tot een kledingstuk die je kan dragen!

schrijf je hier in