BH-Bikini cursus

Het tekenen en naaien van een basis bh of een bikini met cups op je eigen maten.
Een bh/ bikini naaien is niet moeilijk maar de pasvorm moet goed zijn!

In deze 8 opeenvolgende lessen ga je hard aan de slag met het tekenen en naaien van een basis bh of een bikini op je eigen maten. Er wordt aandacht besteed aan het juist maten nemen voor het tekenen van een bh of bikini en waar je allemaal op moet letten. De verschillende bh- beugels die er allemaal zijn en hoe het zit met de vormen van de beugels. Je leert welke materialen je kunt gebruiken en het verwerken van elastiek en rekbare materialen.
De proportie/ pas problemen die we tegen komen worden ook besproken.
Ook leer je hoe je de bh patronen op het strokenkant moet leggen of hoe je de bikini op lycra legt.

Je mag kiezen of de bh/ bikini te voeren met tule of werken met padding of met voorgevormde cups.

Er is ook de keuze om een stringslip, een heup- of tailleslip te maken.(De slip/ bikini broekje kan je overnemen van een bestaand patroon) Er zijn meerdere kleuren kant en lycra’s waar je een keuze uit mag maken.
Er is voor iedere leerling een BERNINA naaimachine aanwezig waar gebruik van gemaakt mag worden. Wil je  leren om lingerie te naaien op je eigen naaimachine dan kan je die natuurlijk ook meenemen.

Ruime naai-ervaring is vereist.

Na deze cursus kan je kiezen of je de lingerienaailessen zou willen volgen om je verder te verdiepen in de leerstof of misschien wel de lingerie opleiding zou willen volgen.

Heb je al veel ervaring en wil je verdieping van de leerstof over de BH's dan is er ook een mogelijkheid om bij te scholen en alleen dit onderdeel te volgen in de Opleiding Lingerie

Cursusduur:
8 opeenvolgende lessen.

Kosten:
€ 299,- voor de cursus van 8 opeenvolgende lessen op donderdagavond Incl. materialen. (2024-2025)

 

Webshop voor al uw lingerie materialen www.lingeriestoffen.nl

schrijf je hier in