Open dagen

Extra informatieavond Modeopleiding/Fashion designer
vrijdag 6 augustus 2021 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Heb je de extra open informatie avond 6 augustus gemist!
Neem dan gerust nog even contact op: 06-10517880 of via de mail.

We kunnen dan nog een afspraak maken om te komen kijken.

Op veler verzoek organiseren we voor de modeopleiding/fashion designer nog een extra informatieavond op 6 augustus van 19.00 tot 21.00.(voor degene die de open dag hebben gemist)
Je kan je hiervoor opgeven via de mail.

Je kunt dan een kijkje nemen in onze inspirerende Modevakschool. Er is een docent aanwezig waar je al je vragen aan kunt stellen. ook kan je het werk bekijken van de leerlingen van de opleiding modeopleiding/fashion designer van het afgelopen schooljaar. Dit is heel inspirerend!

Heb je interesse in de Mode opleiding kom naar de informatie avond geef je op via de mail: info@nancyvanvliet.nl 

Wil je niet wachten tot 6 augustus dan kan je ons ook mailen of bellen 06-10517880

 

 

Open dag zaterdag 29 mei 2021

van 10.00 uur tot 15.00 uur

Op de open dag op zaterdag 29 mei laten o.a. de cursisten van de opleiding tot modeontwerper al hun werk zien van het schooljaar en je zult versteld staan van de creativiteit in zowel de ontwerpen als de werkstukken. Je kunt een kijkje nemen in onze inspirerende Modevakschool. Er zijn docenten en leerlingen aanwezig waar je alle vragen aan kunt stellen die je hebt. Op onze Modevakschool geven docenten les die een passie hebben voor het modevak en die jou met veel plezier verder helpen in het maken van de kleding die je graag wilt dragen.

Maak je al jaren je eigen kleding en wil je meer geïnspireerd worden en naar een hoger niveau dan kunnen wij je verder helpen. Voor iedereen is er op zijn eigen niveau een mogelijkheid om de lessen te volgen. Er zijn o.a. naailessen voor beginners en voor de jeugd die er van dromen om later modeontwerper te worden.

Zou je willen leren om je eigen ideeën om te zetten in creaties voor jezelf dan inspireren wij je graag op o.a. de naailessen en naailessen met patroontekenen. Wil jij óók het modevak in dan bieden wij o.a. de opleiding tot Costumière, Coupeuse en Lingerie. Je kan de opleiding volgen op je eigen tempo in één dagdeel of meerdere dagdelen per week.

Wil jij dit ook! Kom gerust en vrijblijvend kijken (of online) op zaterdag 29 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur op onze open dag op Modevakschool Nancy van Vliet, Arkplein 125 in Alkmaar ( nabij Winkelcentrum de Mare )

Opgeven voor deze open dag is niet nodig.
Vanaf 10.00 tot 15.00 uur zijn de deuren open en ben je van harte welkom.

Corona maatregelen

Uiteraard volgen we tijdens de open dag alle hygiene richtijnen van het RIVM en houden we 1,5 meter afstand. 
Wil je liever een persoonlijke afspraak of online in contact komen met ons neem dan contact met ons op  Ga naar contact formulier

Dus kom langs of online op de open dag en maak kennis met al onze creatieve en professionele cursussen en opleidingen!

Aanmelden voor de juiste opleiding!

Laten we samen kijken wat bij jou past.