Open dagen

Open middag vrijdag 19 april 2024 van 12.00 uur tot 15.00 uur

Open dag zaterdag 8 juni 2024 van 10.00 uur tot 15.00 uur

Open middag voor de fashion design/ modeontwerp opleiding vrijdag 19 april van 12.00 uur tot 15.00 uur

Op de open dag  voor alle naailessen en opleidingen op zaterdag 8 juni laten o.a. cursisten van de opleiding hun werk zien van het schooljaar en je zult versteld staan van de creativiteit in zowel de ontwerpen als de werkstukken. Je kunt een kijkje nemen in onze inspirerende Modevakschool. Er zijn docenten en leerlingen aanwezig waar je alle vragen aan kunt stellen die je hebt. Op onze Modevakschool geven docenten les die een passie hebben voor het modevak en die jou met veel plezier verder helpen in het maken van de kleding die je graag wilt dragen.

Maak je al jaren je eigen kleding en wil je meer geïnspireerd worden en naar een hoger niveau dan kunnen wij je verder helpen. Voor iedereen is er op zijn eigen niveau een mogelijkheid om de lessen te volgen. Er zijn o.a. naailessen voor beginners en voor de jeugd die er van dromen om later modeontwerper te worden.

Zou je willen leren om je eigen ideeën om te zetten in creaties voor jezelf dan inspireren wij je graag op o.a. de naailessen en naailessen met patroontekenen. Wil jij óók het modevak in dan bieden wij o.a. de opleiding tot Costumière, Coupeuse en Lingerie. Je kan de opleiding volgen op je eigen tempo in één dagdeel of meerdere dagdelen per week.

Wil jij dit ook! Kom gerust en vrijblijvend kijken (of online) op zaterdag 8 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur op onze open dag op Modevakschool Nancy van Vliet, Arkplein 125 in Alkmaar ( nabij Winkelcentrum de Mare )

Opgeven voor deze open dagen is niet nodig.

Kan je niet komen op de Open dag dan kan je altijd een afspraak met ons maken om te komen kijken op de Modevakschool.
Je kan een mailtje sturen of ons een appje sturen. 06-10517880

 

Dus kom langs of online op de open dag en maak kennis met al onze creatieve en professionele cursussen en opleidingen!

Open dag gemist ??

Maak kennis met onze Modevakschool en kom kijken naar hoe de leerlingen aan het werk zijn o.a.voor de Fashion Designer opleiding (Mode ontwerpen) 

U kunt ook een kijkje komen nemen voor de naailessen en de andere opleidingen.
Het is ook mogelijk om 's avonds te komen kijken (of online) voor de naailessen/ opleidingen. 

Stuur ons wel even een mailtje of bel 06-10517880 zodat wij weten dat je komt. 

Tot snel!

Aanmelden voor de juiste opleiding!

Laten we samen kijken wat bij jou past.