Wie zijn wij?

Welkom bij Modevakschool Nancy van Vliet

Bij Modevakschool Nancy van Vliet bieden we uitdagende en inspirerende naailessen en opleidingen aan. Ben je creatief, dol op mode en heb je de ambitie om als coupeur/coupeuse of als modeontwerper aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij leren je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in het modevak. Wij geven les in kleine groepen van maximaal 8 leerlingen dus kunnen we je persoonlijk begeleiden in het leerproces. Je kunt de opleidingen afsluiten met een branche erkend examen (Modint)*

Bij ons werken alleen gediplomeerde docenten die een passie hebben voor het modevak en zeer gemotiveerd zijn om jou het kleermakersvak te leren.

We beschikken over een ruim netwerk aan mensen uit het modevak: docenten die op de ontwerp afdeling werken van bekende modemerken, eigen mode ateliers hebben of anderszins in de praktijk werkzaam zijn. Hierdoor houden we een grote mate van affiniteit met de praktijk.

Onze Modevakschool heeft kwaliteit en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Deze opleiding is voor iedereen geschikt die een passie heeft voor mode en zich daarin verder wil ontwikkelen. Onze opleidingen zijn gericht op het ambacht en we leren je werken op het hoogste vaktechnische niveau.

Bij ons is leeftijd en ervaring niet belangrijk, voor iedereen is er een passende opleiding. Ben je gemotiveerd en ben je een harde werker? Kom dan bij ons een passende mode opleiding volgen.

Wij zijn geregistreerd bij het CRKBO ( Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).
De Opleidingen zijn voor de cursisten BTW-vrij

  • De lesruimtes zijn zo ingedeeld dat de minimale 1,5 meter gewaarborgd is.
  • De lesruimtes beschikken over beeldschermen waar ook via Teams les gegeven kan worden.

 

* Examens afgenomen via het LPM ( Landelijk Platvorm Modevakonderwijs) in Nunspeet