Cursussen

Hieronder vindt u de verschillende mode cursussen die wij aanbieden:

Algemene cursussen

Lingerie cursussen

Specialisatie cursussen

Couture

Modetekenen

*Binnenkort te volgen, informatie volgt.

Lestijden & vakantierooster

Paspop maken op eigen maten

paspop op eigen maat 1

Paspop op uw eigen maten

Maak uw eigen paspop voor het afpassen van uw kleding en het mouleren van patronen op uw eigen maten. Het is het ontzettend handig als u een paspop heeft op ware grootte die uw evenbeeld is.

Tijdens deze tweedaagse cursus gaan we aan de slag om een paspop te maken op uw eigen maten d.m.v. het mouleren van vochtig gemaakt papieren plakband om uw lichaam. De pop wordt daarna goed beplakt aan de binnenkant zodat het goed stevig is. Daarna moet de pop drogen. De pop wordt bekleed en voorzien van een spelden kussen aan de bovenkant en een bodem met een stevige standaard.

- Zelf meenemen een zo glad mogelijk oud T-shirt met een colletje en mouwtjes. De lengte moet ruim voorbij het breedste deel van de heup vallen. Het T-shirt wordt verwerkt in de pop dus blijft niet heel.
- Draag een tailleslip of een string tot in de taille om een gladde heuplijn te verkrijgen, daarover draagt een maillot of een panty.
- Een goed zittende BH. ( heel belangrijk!)
- schoenen met de hak waar u het meeste op loopt.

Zorg dat u goed uitgerust bent en goed hebt gegeten voordat de cursus begint want u moet voor het mouleren één uur stil staan.

Cursus datum: zaterdag 11 mei en vervolgdag zaterdag 15 juni  2019 
van 10.00 uur tot 16.00 uur

Kosten: € 290,-- inclusief materialen, koffie/thee 

paspop op eigen maat 2

Lingeriestoffen.nl Dè webshop voor alle benodigdheden voor het maken van lingerie en badkleding!

Gaat u trouwen en wilt u een eigen bruidsjapon laten ontwerpen of een patroon laten tekenen? Alles is mogelijk! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op Nancy van Vliet bruidscouture.nl