Cursussen

Hieronder vindt u de verschillende mode cursussen die wij aanbieden:

Algemene cursussen

Lingerie cursussen

Specialisatie cursussen

Couture

Modetekenen

*Binnenkort te volgen, informatie volgt.

Lestijden & vakantierooster

Heren Colbert

heren colbert1

Cursus Heren colbert (specialisatie cursus, bijscholing)

In deze zomer cursus gegeven door Auk Bakker leert u alles over het ambachtelijk maken van een heren colbert.
Er wordt o.a. aandacht besteed aan het patroon, de proporties, binnenwerk (plastron), schoudervulling, kraag, zakken, pochetzakje, voering, pasvorm, strijken/ persen. Kortom alles wat bij het maken van een herencolbert komt kijken.

De cursus is bedoeld voor iedereen die ruime naai ervaring heeft en het liefst ervaring heeft met het maken van dames colberts. Wilt u zich als (Danckaerts) lerares bijscholen in het heren colbert dan is dit een unieke gelegenheid.

Auk Bakker is al sinds de jaren ‘80 lerares van de Danckaerts modevakschool. Als specialisatie heeft Auk o.a. het heren vak.  Auk is ook actief bij de BMA ( Branche Vereniging Mode en Ambachten) en daar heeft zij haar vak erkenning behaald.

Cursus duur:      7 dagen van 9.30 uur tot 15.30 uur ( inclusief koffie/ thee en lunch)
Datum :             woensdag 5 juli t/m  zaterdag 8 juli en donderdag 13 juli t/m zaterdag 15 juli 2017

Kosten € 549,00 incl. koffie/thee en lunch

Zelf meenemen: wollen stof voor de colbert, voering, fournituren, plastron. het juiste plastron, vilt etc. is eventueel verkrijgbaar op de les. De kosten van het plastron hangen af van de stof die u gebruikt. Gemiddeld ongeveer € 20,00.

Voor de eerste les moet u uw patroon op uw eigen patroonteken systeem getekend hebben. U maakt er thuis een proefmodel van en past deze af op een model. U laat alle spelden/ aantekeningen in het proefmodel zitten en neem deze mee naar de eerste les.

Minimaal 4 personen en  maximaal 6 personen

JH b

Lingeriestoffen.nl Dè webshop voor alle benodigdheden voor het maken van lingerie en badkleding!

Gaat u trouwen en wilt u een eigen bruidsjapon laten ontwerpen of een patroon laten tekenen? Alles is mogelijk! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op Nancy van Vliet bruidscouture.nl