Activiteiten

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die worden aangeboden door Danckaerts

 

Examens

Proefexamen
Modevakschool Nancy van Vliet biedt de cursisten een proef examen aan.
Het is niet verplicht om aan het proefexamen deel te nemen.

Datum proefexamens

Vrijdag 11 januari 2019 van 8.30 uur tot 17.30 uur
Vrijdag ... maart 2019 van 8.30 uur tot 17.30 uur

Kosten € 59,00 Inclusief materialen.
Zelf meenemen naai en teken benodigdheden, broodje voor tussen de middag en eventueel uw eigen naaimachine.

Examens
Twee keer per jaar is het mogelijk om examens af te leggen. Tijdens het winterexamen worden alle examens afgenomen met uitzondering van het colbert.

Tijdens het zomerexamen worden alle examens afgenomen behalve Coupeuse en Lerares kostuum- en mantelvak theoretisch gedeelte. De winterexamens vinden plaats eind januari of begin februari, de zomerexamens vinden plaats in de laatste volle week van juni. Per examenperiode kan slechts aan één examen deelgenomen worden. De examens worden gehouden te Utrecht, Nieuwe Gracht 41 (Volksuniversiteit).

Aanmeldingsprocedure
Aanmelden geschiedt via uw lerares. Voor de aanmelding is een origineel uittreksel uit het bevolkingsregister (met het huidige adres) nodig. Voor eventuele vrijstellingen dient een kopie van de cijferlijst toegevoegd te worden. Aanmeldingen moeten vóór de respectievelijke data 1 april /1 november binnen zijn op het examenbureau.

Examendata voor 2018

Winterexamens 2018
Vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari 2018

Zomerexamens 2018

Zomerexamen: donderdag 21 juni, vrijdag 22 juni, maandag 25 juni en evt. dinsdag 26 juni 2018


Kosten examens 2018

Een deelexamen kost 1 x de examenkosten per dag (€ 89,00) plus kosten voor materialen. Zie voor de kosten de website van de Danckaerts modevakscholen. Zodra een kandidaat is ingeschreven voor het examen vindt geen restitutie van het examengeld plaats. De betaalde materialen kunnen tijdens de examendagen opgehaald worden door de lerares.

Diploma/ Certifcaat uireiking 2018

Zaterdag 17 februari 2018 van 15.15 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 30 juni 2018 van 15.15 uur tot 17.00 uur

Stage
Het diploma Lerares lingerie en Lerares kostuum- en mantelvak wordt niet eerder uitgereikt dan na het positief afsluiten van een stageperiode.

De stage wordt gehouden op een Danckaertsschool, aangewezen door de examencommissie, en bestaat uit minimaal 3 lessen die maximaal 12 uur zullen duren.

De inhoud van de lessen kan variëren van opleidingslessen tot hobbynaailessen.

De stagiaire maakt een verslag over haar bevindingen tijdens de stageperiode en bespreekt dit verslag met haar stagebegeleider (de directeur van de stageschool).

De stagebegeleider beschrijft haar oordeel over het werk van de stagiaire in een eindbeoordeling (verslag).

 

Lingeriestoffen.nl Dè webshop voor alle benodigdheden voor het maken van lingerie en badkleding!

Gaat u trouwen en wilt u een eigen bruidsjapon laten ontwerpen of een patroon laten tekenen? Alles is mogelijk! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op Nancy van Vliet bruidscouture.nl